Producatorii din Romania
Aleg Producatorii din Romania!

Aleg Producatorii din Romania! Producatorii din Romania au nevoie de susținerea ta! In urma unor studii asupra situație din Romania si din intreaga lume privind economia tarilor aflate in blocaj din cauza virusului Cov-19 trebuie sa luam atitudine asupra acestui fenomen ce afecteaza si tara noastra, perioada urmatoare poate fi destul de critica la adresa economiei. allbrands.ro incepe sustinerea tuturor producatorilor de materii prime si in principal celor din industra alimentară si nu numai. Romania are potential asupra acestor ramuri prin micii producători de produse alimentare si crescatorii de animale, fermelor legumicole, asociatii si fabrici de mezeluri . Aceasta ramura se confrunta cu scaderea clienților in aceasta perioada. In cadrul site-ului ministerului rndr.ro putem vizualiza ofertele acestora.

https://www.rndr.ro/legume/ , puteti vedea direct producatorii de legume din România .

Afirmatia domnului ministru Adrian Oros.

„Este foarte important să se înțeleagă că această platformă se dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli din sectorul vegetal, care în această perioadă trebuie să își continue munca în ferme, în solarii sau în câmp. De aceea a fost creată, pentru ca noi, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, să îi sprijinim în dialogul cu marile lanțuri de retail, pentru a găsi soluții ca aceste produse să ajungă pe masa consumatorilor”

Planurile pentru viitor si pentru asociatia crescatorilor de ovine si caprine

Tinand cont ca se apropie sarbatorile pascale, asociatiile crescatorilor de animale si sprijinul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, special celor de ovine si Caprine sunt pregatiti prin mijloacele de comenzi si livrare online pentru livrarea mieiilor in perioada apropiata. Ministerul M.A.D.R pregateste platforma cu aceste informatii. Speram ca aceste informatii sa va fie de folos.

Buna ziua.