Producatorii din Romania
Aleg Producătorii din România!

Aleg Producătorii din România! Producătorii din România au nevoie de susținerea ta! În urma unor studii asupra situației din România şi din întreaga lume privind economia ţărilor aflate în blocaj din cauza virusului Cov-19 trebuie să luam atitudine asupra acestui fenomen ce afectează şi ţara noastră, perioada următoare poate fi destul de critică la adresa economiei. allbrands.ro începe susţinerea tuturor producătorilor de materii prime şi în principal celor din industra alimentară şi nu numai. România are potenţial asupra acestor ramuri prin micii producători de produse alimentare, crescatorii de animale, fermele legumicole, asociaţii şi fabrici de mezeluri. Această ramură se confruntă cu scăderea clienților în această perioadă. În cadrul site-ului Ministerului rndr.ro putem vizualiza ofertele acestora.

https://www.rndr.ro/legume/ , puteţi vedea direct producătorii de legume din România .

Afirmaţia domnului ministru Adrian Oros

„Este foarte important să se înțeleagă că această platformă se dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli din sectorul vegetal, care în această perioadă trebuie să își continue munca în ferme, în solarii sau în câmp. De aceea a fost creată, pentru ca noi, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, să îi sprijinim în dialogul cu marile lanțuri de retail, pentru a găsi soluții ca aceste produse să ajungă pe masa consumatorilor”

Planurile pentru viitor ale Asociaţiei crescătorilor de ovine şi caprine

Ţinând cont că se apropie sărbatorile pascale, asociaţiile crescătorilor de animale cu sprijinul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, special celor de ovine şi caprine sunt pregătiţi prin mijloacele de comenzi si livrare online pentru livrarea mieilor în perioada apropiată. Ministerul M.A.D.R pregăteşte platforma cu aceste informaţii. Sperăm că aceste informaţii să vă fie de folos.

Buna ziua.