Noua Dacia Duster, Dacia aduce acest model Duster la un nivel de echipare si cu un design nou pe pietele din lume. Noul Duster este zimbrul din Carpati 4×4

Noul Duster de la Dacia incepe in forta.Noua  Dacia Duster

Noua Dacia Duster

In urma succesului avut cu primul Duster, Dacia incearca sa utilizeze mai multe accesorii pe noul model Dacia Duster. De la camerele ampasate in partea frontala, lateral si spate conectate la unitatea media centrala cu un ecran destul de simplist si care se misca foarte bine.

Dacia Duster se mandreste cu unele modificari majore.

-Cutia automata este nou introdusa la gama Dacia pentru piata din Romania si in acest fel sunt atinse si unele categorii de clienti care nu erau vizati la primul model Duster.

-Sistemul de Start-Stop si sistemului keyless entry           

-Farurile cu fază lungă automată

Noua Dacia Duster

-Nou mai este si sistemul de climatizare automat, care este bine implementat de catre grupul Renault.

-Interiorul este foarte schimbat si liniile de design sunt unele noi, scaunele sunt mult mai ergonomice si panoul geamurilor electrice este la locul lui bine meritat, pe manerul usilor.

-Nou la Dacia Duster mai este si schimbarea claxonului de pe maneta de semnalizare pe volan.

Liniile la designul exterior sunt si ele restilizate prin grila frontala mai impunatoare farurile mult mai agresive cu iluminare de zi. bara fata este bine proportionata cu capota motor, aceasta are niste nervuri care da senzatia de masiv. Stopurile spate sunt usor aduse din lumea Jeep si cu aspect demn de un SUV.

La capitolul motorizare dacia are un membru nou 125cp. TCE, motorizare ce este si pe varianta 4×2 si 4×4.

Mai sunt si Variantele 1.3 TCE din gama noua de motorizari si ele fiind in varianta 4×4 si 4×2 cu un consum scazut fata de modelele anterioare, sistemele de siguranta sun si ele prezente pe noile modele Duster si cele legate de asistenta la parcare si multimedia cu ecran tactil, pornirea Start&Stop, camere laterale si cele frontale si in spate, prevenirea conducatorului pentru masinile aflate in unghiul mort in timpul deplasarii Dacia Duster impresioneaza prin desig si robustete.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buna ziua.