Masina la schimb

Masina la schimb ?

Ai dreptul legal la masina la schimb pe RCA-UL celui vinovat fara costuri supimentare si cresterea politei RCA.

Masina de schimb

Accidente rutiere pot aparea in mod inevitabil la tot pasul avand in vedere ca numarul de masini este in crestere de la an la an iar gradul de dezvoltare al infrastructurii in Romania este inca unul extrem de redus. Cu toate acestea, exista cazuri in care pur și simplu nu suntem in masura sa putem evita un accident si avem nevoie de o masina de inlocuire.​

Ce trebuie sa sti despre dreptul tau legal inclus in RCA?

Masina la schimb

​ Trebuiue sa stim cu totii ca daca ai fost implicat intr-un accident in care care nu a fost produs din vina acestuia, cel pagubit are dreptul la un autovehicul pentru inlocuire cu automobilul acestuia (asemanator), in concluzie o autoturism la schimb pe perioada in care masina acestuia este in reparatii pana la concluzionarea dosarului de dauna. Compania noastra va pune la dispozitie flota noastra de masini de schimb din din toate clasele. Avem o echipa transparenta si va poate furniza toate informatiile inca de la inceputul colaborarii cu compania noastra.

Dca cereti masina la schimb nu va creste polita RCA,

acest drept este legal si dvs. nu trebuie sa faceti nimic, noi ne ocupam de tot. Costrurile sunt suportate de catre polita celui vinovat si sunt prevederi UE. care sunt respectate legal fara sa va afecteze pe dumnevoastra si fara sa cereti acordul celui ce a fost vinovat in accident.

Masina de schimb in Bucuresti si in tara.

1. Completeaza formularul de pe site
2. Te sunam in mai putin de 2 ore
3. Iti oferim consultanta gratuita inca de cand ai avut accident.

Suna la numarul afisat: 0722 444 322 si whatsapp

0722 444 322 si whatsapp

Masina la schimb

Iti aducem masina acolo unde ai nevoie

Daca ai avut un accident si nu ai fost vinovat poti avea o masina gratuita, toate costurile vor fi acoperite de asiguratorul soferului vinovat!

MONITORIZAREA si CONSULTANTA DOSAR DAUNA.

Avand in vedere ca va oferim si consultanta gratuita, nu trebuie sa va mai faceti griji de termenul finalizarii reparatiei autoturismului propriu deoarece noi ne ocupam de tot.

Completeaza formularul

Masina la schimb

Numar de telefon *E-Mail *Nume si Prenume *Te rugam sa incluzi aici detalii despre accidentul in care ai fost implicat (compania vinovatului, marca masinii pagubite si nr de inmatriculare al masinii pagubite). *APLICA ACUM

Cat de simplu obtii masina de inlocuire?

Atat de simplu100%

Unde gasesti masina la schimb?

Poti intra in legatura cu un reprezentant autorizat si te va indruma catre cele mai bune solutii. Nu ezitați sa puneți întrebări referitoare la pasii si informațiile legale.

Consultant masina inlocuire dauna- Tel: 0727 791 146 . Adrian P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1
Buna ziua.
allbrands.ro/redirect Adrian Auto de schimb.