RECUPERARI CREANTE

RECUPERARI CREANTE

Doriti sa economisiti timp, puteti fi  direct unul dintre clienti nostri

O&D este o companie de recuperare debite ce sta la dispozitia oricarei persoane fizice sau juridice care este interesata de servicii de recuperari de TVA.

Cumparari si vanzari creante, consultanta juridica, arhivare documente, colectare creante si  mai multe servicii de acest gen.

O&D RECUPERARI

Aceasta  companie specializata in recuperarea si colectarea creantelor, utilizarii mijloacelor legale in vigoare  de recuperare si colectare creante. Suntem pe piata de profil ca fiind o companie de recuperari  creante cu rezultate notabile.

Sistemul  juridic este foarte variabil in care se abroga legi, se produc modificari juridice semnificative. Noi gasim solutii optime in vederea recuperarii si colectarii creantelor rapid.

Profesionistii in domeniu vin in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii. Oferim  servicii de consultanta juridica si colectare, recuperare a creantelor. Servicii de reprezentare in instanta si de executare silita prin executorii judecatoresti colaboratori.

Recuperarea creantelor este o misiune dificila care afecteaza tot mai multe companii,  in special lipsei personalului specializat sau insuficient. Cea mai sigura solutie este externalizarea acestei activitati.

Misiunea noastra este  circulatia banilor pentru ca dumneavoastra sa evitati blocajele financiar, dumneavoastra va ocupati  asupra afacerilor.

Eliminam pe cat posibil pierderile, iar dumneavoastra va axati atentia numai asupra afacerii pe care o conduceti. Este mult mai simplu sa va dedicati activitatii dumneavoastra. Nu va pierdeti timpul cu debitorii care va amana cu plata ori nu va mai raspund la telefon.

Creantele  reprezinta costuri, impozite, taxe, salarii, facturi, etc. neachitate de dumneavoastra datorita intarzierii la plata a debitorilor.

Baza serviciilor oferite de O&D RECUPERARI este data de modalitatea de calculare si de plata a comisioanelor, plecand de la principiul daca Nu recuperam, Nu platiti.

Recuperarea de creante in baza unui comision. Comisionul fiind stabilit in functie de vechimea creantei si se achita la momentul recuperarii.

Nu se percepe niciun avans.

O&D va garanteaza ca veti plati numai in functie de rezultatele obtinute si numai dupa recuperarea efectiva a banilor.

      O&D RECUPERARI creante  inainteaza  demersuri de recuperare si colectare a creantelor pentru clienti din aproape toate domeniile:comert, constructii, transporturi, vanzare in rate, media & advertising, turism, auto, industria usoara, industria farmaceutica etc.

Nu ingradim relatiile clientilor cu debitorii prin maniera de abordare si prin demersurile efectuate. Dupa recuperarea unei creante, clientii au posibilitatea reluarii relatiilor contractuale cu fostii debitori.

Sunt firme care au apelat la serviciile noastre pentru recuperarea creantelor, dupa ce au avut fost in situatia de debitori.

Buna ziua.