Masina de schimb

Masina de schimb ?

Ai dreptul legal la masina la schimb pe RCA-UL celui vinovat fara costuri supimentare si cresterea politei RCA.

Masina de schimb

Accidente rutiere pot aparea in mod inevitabil la tot pasul avand in vedere ca numarul de masini este in crestere de la an la an iar gradul de dezvoltare al infrastructurii in Romania este inca unul extrem de redus. Cu toate acestea, exista cazuri in care pur și simplu nu suntem in masura sa putem evita un accident si avem nevoie de o masina de inlocuire.​

Ce trebuie sa sti despre dreptul tau legal inclus in RCA.

​ Trebuiue sa stim cu totii ca daca ai fost implicat intr-un accident in care care nua fost produs din vina acestuia, cel pagubit are dreptul la un autovehicul pentru inlocuire cu automobilul acestuia (asemanator), in concluzie o autoturism la schimb pe perioada in care masina acestuia este in reparatii/concluzionarea dosarului de dauna. Societatea noastra va sta la dispozitie cu o flota de masini de schimb din din toate clasele. Avem o echipa transparenta si va poate furniza toate informatiile inca de la inceputul colaborarii cu societatea noastra.

Masina de schimb in Bucuresti si in tara.

1. Completeaza formularul de pe site
2. Te sunam in mai putin de 2 ore
3. Iti oferim consultanta gratuita

Masina de schimb
Iti aducem masina acolo unde ai nevoie

Daca ai avut un accident si nu ai fost vinovat poti avea o masina gratuita, toate costurile vor fi acoperite de asiguratorul soferului vinovat!

MONITORIZAREA si CONSULTANTA

Avand in vedere ca va oferim si consultanta gratuita, nu trebuie sa va mai faceti griji de termenul finalizarii reparatiei autoturismului propriu deoarece noi ne ocupam de tot.

Completeaza formularul

Masina de schimb

Numar de telefon *E-Mail *Nume si Prenume *Te rugam sa incluzi aici detalii despre accidentul in care ai fost implicat (compania vinovatului, marca masinii pagubite si nr de inmatriculare al masinii pagubite). *APLICA ACUM

Cat de simplu obtii masina de inlocuire?

Atat de simplu100%

Unde gasesti masina la schimb?
1
Buna ziua.
Bună ziua
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security