Imprimante 3d

Imprimante 3d

Oferim servicii de printare 3d pentru toate proiectele tale care pot capata acum forma. Cu Imprimarea  3D si modelare  tridimensionale cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D de obiecte.  Prin procese de printare  cu materiale plastice si rasini „Filament imprimanta 3D  din ABS, PLA, PET Color Change. Cu printurile 3d aducem in lumea reala inventiile tale virtuale. Imprimanta 3d care printeaza 3d obiecte plastic pentru arhitectura, inginerie, industria dentara si medicala. Imprimanta 3d este utilizata in scenografie si industria filmului. Imprimarea 3d este ideala in aplicatii si sistematizari de restaurarea operelor de arta. Daca doriti sa imprimati 3d, sa achizitionati imprimante 3d profesionale, avem solutia! Partenerii profesionisti in acest domeniu sunt prezenti in sistemul de invatamant. Imprimantele 3d sunt prezente si in domeniul medical  din Romania.

brandurile de pinter 3d importator unic in Romania.

 • -Imprimantele 3D Ultimaker
 • -Imprimanta 3D Builder
 • -Imprimantele  3D cu Formlabs
 • -Imprimantele 3D Markforged

Importator Imprimantele 3D Ultimaker

De la început viziunea Ultimaker-a fost de a realiza o  imprimarea 3D la dispoziția tuturor. Acesta este motivul pentru care toate imprimantele sunt extrem de silentioase, rapide si  precise, fiabile și cu  efort minim de utilizare. Un astfel de concept realizat de profesioniști este usor de utilizat pentru incepatori.

Ultimaker reuseste să devină unul dintre cele mai de succes și de încredere fabricant  de imprimare 3D din lume. Cel mai nou titlu optinut de catre Ultimaker a fost acordat in  2016, prntru cel mai bun format comact. In 2015 primeste pentru cel mai vandut brand desemnat de catre Make Magazine.  Digital Trends declara Ultimaker cel mai bun produs de consum la 2014 la Global Awards Printshow 3D.

Vanzari Imprimantele 3D Markforged

Conceput pentru a imprima piese de rezistenta metalului, Markforged este prima imprimanta 3D din lume capabila sa imprime 3D continuu fibra de carbon, Kevlar si fibra de sticla. Folosind un extrudor bazat pe un patent in curs de brevetare, „Continuous Filament Fabrication” ( CFF™ ), impreuna cu un extrudor „Fused Filament Fabrication” ( FFF ), Mark Two poate crea componenete functionale prin combinarea de nailon cu filamente bazate pe fibre.

Imprimanta 3D Builder

Imprimante 3d este proiectata si construita de catre compania olandeza CODE – P. CODE – P are o vasta experienta in dezvoltare si productie, ce implica lucrul cu cele mai avansate utilaje si angajati calificati.

Imprimantele 3D Builder va ajuta sa creati superbe obiecte 3D, foarte precise, economisind timp si bani. Scapati de kituri de autoasamblare sau kituri DIY. Instalati si sunteti gata sa printati.

Optand pentru imprimanta 3D Builder, alegeti o calitate superioara. Eliminati problemele create de kituri DIY si beneficiati de componente proiectate si realizate industrial, de ingineri olandezi cu experienta. piese de schimb   Aveti nevoie de piese de schimb? Aici vei gasi piese de schimb pentru imprimanta 3D Builder.

Filament imprimanta 3D

Filament imprimante 3d pentru toate Categoriile de imprimante 3D · Filament imprimante 3D PLA, Filament imprimante 3D ABS, Filament imprimante 3D PET, Filament imprimante 3D Flex 45,

Suntem distribuitor oficial de filament pentru  imprimante 3D  INNOFIL3D in Romania, mai jos gasiti gama de filamente si specificatiile tehnice.

 • Filament imprimanta 3D » Innofil3D
 • -Filament imprimanta 3d  PLA
 • -Filament imprimanta 3d  ABS
 • -Filament imprimanta 3d  EPR PET

Filamentele  imprimante 3D Ultimaker

 • -Filament imprimanta 3d  ABS
 • -Filament imprimanta 3d  CPE & CPE+
 • -Filament Policarbonat   imprimanta 3d  Ultimaker

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security