Creare site

Creare site ? Cum realizezi un web-site, magazin online si un business online cu prturi minime.

Creare site, oferim servicii de web design la un nivel international, alaturi de echipa noastra de profesionisti. Realizam magazine virtuale si servicii de optimizare google (SEO Search Engine Optimization).

Realizeaza un site pentru compania ta!

  • creare site de prezentare
  • Web design site, realizarea unui site personalizat cu ajutorul template-uri sau solutiilior open source, modificate pentru nevoile dumneavoastra.
  • realizare web site de prezentare cu acces C-panel.
  • Creare website dinamic si interactiv conectat cu retele de socializare, portaluri si sisteme de rezevari online pentru agentii de turism si transport, hoteluri, etc.
  • Magazin online si solutii  ecommerce si implementare plata cu cardul.
  • Pagini web si solutii MLM, aplicatii web cu baze de date personalizate pentru cerintele clientilor.
  • Optimizare seo onpage, a codului sursa pentru toate web site, aceasta solutie garanteaza o pozitionare superioara in motoarele de cautare google si o crestere organica in cautarile motorului de cautare.

Creare site la un pret minim

Unele companii realizeaza website-uri cu cele mai mici preturi pentru creare site sau creare site + magazin online. In oferta acestora puteti sa gasiti pachete atractive. Pachetele includ un numar de pagini NELIMITAT. Daca gasiti o oferta cu facilitati similare la un pret mai mic, noi va oferim pretul respectiv din care vom scadea 10%

Creare magazin online

Magazinul online, unde aveti posibilitatea sa introduceti produse in categorii si subcategorii. Magazinul online este optimizata sa emiteti facturi proforme, facturi livrate online catre client, unde puteti sa efectuati plata cu cardul online prin epayment si alte solutii pentru plati. In administrarea magazinului online puteti sa sa gestionati comenzile efectuate si sa urmariti rapoarte de stoc, servicii de marketing care cresc vanzarile. Magazinul dumneavoastra virtual poate sa efectueze topul produselor vandute, topul clientilor fideli. Instiinteaza clientii prin mijloace de comunicare alerte prin e-mail, SMS, whatsapp. Puteti sa urmariti formulare cererea de produse pe site, sa corelati stocul de produse pe site cu cel actual din programele de contabilitate si altele. Magazinul virtual poate permite multi-level-marketing unde utilizatori fac cumparaturi pe nivele si primesc procentaj din vanzarile persoanelor situate pe un nivel inferior .

Aplicatii iOS si Android

Creare site

Servicii de dezvoltare pentru aplicatii mobile, aplicatiile mobile sunt un potential factor pentru cresterea afacerii/ serviciilor dumneavoastra. Un factor decisiv in cresterea si accesarea unor potentiali clienti noi este in realizarea unei App mobila. Aplicatiile sunt usor de utilizat si sunt utile catre client, simplitate si la indemana.

aplicatii B2B-B2E/ B2C. Companiile ce doresc acoperirea la milioane de utilizatori prin aplicatiile mobile in sitemul de operare Android si IOS, prin aceste surse cresteti profit-ul afacerii dumneavoastra.

Aplicatiile sunt pregatite pentru descarcare din Google Play Store/ Apple store.

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security