Investitori Bitcoin Feriți-vă: Ripple / XRP creste pana la Cer!

Trei motive pentru creșterea prețului XRP

În primul rând, Ripple (compania din spatele criptocurrency) beneficiază de adoptarea XRP printre băncile mari care profită de viteza rapidă a tranzacțiilor și de rețeaua securizată.

Acest lucru permite o tranzacționare intra-bancară eficientă, deoarece instituțiile financiare sunt în cele din urmă capabile să scape de limitările actualei infrastructuri depășite.

Ripple a recunoscut, de asemenea, că și-a vândut moneda băncilor înființate cu o reducere pentru a le încuraja să devină factori de decizie și conferă proiectului mai multă legitimitate.

În al doilea rând, Ripple sa întâlnit recent cu un grup de bancheri, academicieni și factori din industrie, pentru a discuta viitorul criptocurrencyului și pentru a încuraja cooperarea dintre China și SUA atunci când vine vorba de dezvoltarea monedelor digitale.

La scurt timp după veste, prețul XRP sa bucurat de cea de-a doua lovitură de valoare. Nu este deloc o surpriză – pe măsură ce asociații mai respectați se asociază cu proiectul, creșterea ulterioară a credibilității este însoțită de o creștere a valorii.

Ripple este conștient de acest lucru și este cunoscut pentru stimularea credibilității pentru a încuraja evaluarea XRP. De exemplu, compania a invitat recent Anja Manuel (un oficial de la Departamentul de Stat al Statelor Unite) la consiliul de administrație al acestora pentru a oferi sprijin pentru expansiunea viitoare a acestora în China.

Ca un exemplu suplimentar, Ripple a anunțat că va organiza un eveniment de la mijlocul lunii octombrie la Toronto și va cuprinde oaspeți precum Sir Tim Berners-Lee și Dr. Ben Bernanke. Când îi iei pe tatăl World Wide Web și un ex-președinte al Fed-ului în aceeași cameră, oamenii încep să acorde atenție.

În al treilea rând, o cantitate enormă de tranzacționare XRP are loc în Coreea. 40% din volumul tranzacțiilor globale din ultimele săptămâni a avut loc între XRP și KRW (South Korean Won), sugerând că sentimentul pe piețele asiatice a jucat un rol important în creșterea prețului criptocurrencyului.

Acest lucru este susținut de o creștere generală a prețurilor criptografice săptămâna trecută, după ce jitrele cauzate de lansarea recentă a rachetelor din Coreea de Nord au pompat valoarea altcoinelor înainte ca investitorii să-și răstoarne monedele pentru o întoarcere rapidă.

Concluzie

Dacă ultimele săptămâni ne-au arătat ceva dincolo de faptul că prezicerea valorii criptocurrentelor devine din ce în ce mai complexă, credibilitatea nu trebuie subestimată. În timp ce Bitcoin a avut întotdeauna avantajul de a avansa în primul rând, furturile recente și potențiale ale valutei ar putea împinge investitorii să își mute fondurile către o criptocurrency mai fiabilă. Ripple va asigura, fără îndoială, că XRP este perfect plasat pentru a umple această cerere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buna ziua.