FIDELIS Titluri de stat pentru populaţie

FIDELIS a emis titluri de stat în euro pentru populaţie prin BT, BRD, BCR de către Ministerul de Finanţe, care vor fi listate la Bursă şi vor avea dobânzi anuale de 2%.

M.F.P face un anunţ în premieră către populatie.

Anunţul făcut de către Ministerul Finanţelor Publice: Banca Transilvania, Banca Comercială Română şi BRD vor să pună în vânzare titluri de stat în lei şi euro. Titluri care vor fi listate la BVB, având maturităţi de doi şi patru ani în lei şi de 5 ani pentru euro.

Dobânzile anuale oferite pentru titlurile de stat în lei sunt de 4% pentru o scadenţă de doi ani şi 4,5% pentru scadenţa la patru ani, iar pentru titlurile de stat în euro, o dobândă anuală de 2%.

Oferta de titluri de stat din cadrul programului Fidelis se derulează în perioada 15 iulie – 7 august 2020, iar subscrierea iniţială a titlurilor nu este comisionată de către băncile intermediare, veniturile obţinute, atât din dobânzi, cât şi din câştigurile de capital fiind neimpozabile.

Ministerului Finanţelor anunţa pe siteul oficial că valoarea nominală a unui titlu de stat este de 100 de lei. Valoarea de 100 de euro pentru emisiunea în euro. Pragul minim de subscriere este de 5.000 de lei, respectiv 1.000 de euro.

Cine poate cumpara aceste Titluri de stat?

Persoanele fizice rezidente şi nerezidente cu vârsta de peste 18 ani până la data închiderii Ofertei inclusiv. Pot investi în titluri de stat Fidelis, adaugă reprezentanţii Ministerul Finanţelor Publice.

Titluri de stat pentru populaţie BT,BRD,BCR
FIDELIS Titluri de stat pentru populaţie

,, FIDELIS, EDIȚIA CENTENAR
Emisiune aniversară de titluri de stat pentru populație
Ministerul Finanțelor Publice marchează Centenarul Unirii printr-o emisiune specială de titluri de stat care va avea scadența în anul 2018, la 100 de ani de la Marea Unire. Orice persoană fizică de peste 18 ani, poate participa la această emisiune jubiliară prin cumpărarea de titluri de stat cu o valoare nominală de 100 de lei. ,,

By eugen

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security