FIDELIS Titluri de stat pentru populaţie

FIDELIS Titluri de stat pentru populaţie. BT,BRD,BCR în euro de Ministerul de Finanţe, care vor fi listate la Bursă si vor avea dobânzi anuale de 2%.

M.F.P face un anunţ in premiera catre populatie.

Anuntul facut de catre Ministerul Finantelor Publice, este ca: Banca Transilvania, Banca Comerciala Romana şi BRD vor să pună în vânzare titluri de stat pentru în lei şi euro. Titluri care vor fi listate la BVB, având maturităţi de doi si patru ani in lei şi de 5 ani pentru euro.

Dobânzile anuale oferite pentru titlurile de stat în lei sunt de 4% pentru o scadenţa de doi ani şi 4,5% pentru scadenţa la patru ani, iar pentru titlurile de stat în euro, o dobândă anuală de 2%.

Oferta de titluri de stat din cadrul programului Fidelis se derulează in perioada 15 iulie – 7 august 2020, iar subscrierea iniţială a titlurilor nu este comisionată de către băncile intermediare, veniturile obţinute, atât din dobânzi, cât şi din câştigurile de capital fiind neimpozabile.

Ministerului Finanţelor anunta pe siteul oficial ca valoarea nominală a unui titlu de stat este de 100 de lei. Valoarea de 100 de euro pentru emisiunea în euro. Pragul minim de subscriere este de 5.000 de lei, respectiv 1.000 de euro.

Cine poate cumpara aceste Titluri de stat?

Persoanele fizice rezidente şi nerezidente cu vârsta de peste 18 ani până la data închiderii Ofertei inclusiv. Pot investii in titluri de stat Fidelis, adaugă reprezentanţii Ministerul Finantelor Publice.

Titluri de stat pentru populaţie BT,BRD,BCR
FIDELIS Titluri de stat pentru populaţie

,, FIDELIS, EDIȚIA CENTENAR
Emisiune aniversară de titluri de stat pentru populație
Ministerul Finanțelor Publice marchează Centenarul Unirii printr-o emisiune specială de titluri de stat care va avea scadența în anul 2018, la 100 de ani de la Marea Unire. Orice persoană fizică, de peste 18 ani, poate participa la această emisiune jubiliară prin cumpărarea de titluri de stat cu o valoare nominală de 100 de lei. ,,

Buna ziua.