Farmacia la pret mic

Ce este farmacia la pret mic?

Farmacia la pret mic-preturi mici.

Farmacia la pret mic – preţuri mici. Farmacia comercializează suplimente alimentare notificate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, organizație de cercetare publică cu finanțare extrabugetară, aflată în coordonarea Ministerului Cercetării și Inovării.

Acest brand are un Business bazat şi orientat către client. După cum este şi numele brandului, acesta are preţuri foarte scăzute. În urma unei incursiuni avute la vizitarea unei locaţii am avut o experienţă plăcută şi am întâlnit un personal profesionist. Încă de la intrare am fost întâmpinaţi cu zâmbete. În farmacie am remarcat ordine şi curăţenie. Aşezarea produselor este la un nivel intuitiv şi uşor de găsit pe raft. Casele de marcat sunt suficiente şi nu sunt cozi. Serviciile de calitate s-au reflectat şi în ajutorul oferit în alegerea produselor din mai multe opţiuni valabile. Am fost consiliaţi corect şi trataţi cu respect. Personalul este atent și grijuliu, rămânând în același timp eficient și profesionist. Produsele comercializate sunt din toate categoriile şi brandurile prezente în România, cât şi branduri internaţionale. Farmacia are şi opţiunea de a comanda online cu plata ramburs şi livrare prin curier rapid. Timpul de aşteptare pentru o comandă online este unul foarte scăzut (24 de ore).

Ce produse găsim în această farmacie?

În farmacie puteţi găsi o gamă variată de produse la preţuri foarte mici. Unele dintre acestea pot fi achiziţionate şi pe bază de reţete compensate. Plata se poate efectua cu cardul sau numerar.

Care sunt locaţiile acestei farmacii?

Bucureşti: 

Bd. Lacul Tei: Bulevardul Lacul Tei, nr. 31-33, sector 2

Dristor: Bulevardul Camil Ressu, nr. 6, parter, lot 3, bloc 2, sectorul 3

Baba Novac: Strada Baba Novac, nr. 11A, sector 3

Lujerului: Bulevardul Iuliu Maniu, nr.18, bloc 15 A, spaţiul nr.2, sector 6 

Bd. Lacul Tei 75: Bulevardul Lacul Tei, nr. 75, sector 2

Farmacia la pret mic-preturi mici.

By eugen

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security