Dacia Logan electric

Dacia logan Electric viitoarele si viitoarele modele 2020

Dacia logan Electric viitoarele si viitoarele modele 2020
Dacia logan Electric?

Dacia anunta un logan Electric si viitoarele modele 2020.Noile modele de la dacia vor sa impresioneze prin trand-ul si imaginea fresh creata de catre grupul Renault.

Noile modele sunt anuntate pentru anul viitor, Actualele modele primesc cateva modificări de design. Printre noile modele se anunta si Logan-ul electric.

Dacia este un competitor important in industria automobilelor

Declaratia directorului general al Renault Group, Christophe Dridi.

Dacia va crește producția de automobile și in viitorul apropiat vor fi lansate modele noi. Brandul românesc Dacis este un potențial economic pe plan international . Autoturismele se vand în România și în străinătate, drept urmare Renault va face o investiție in Dacia care va duce la cresterea brandului Dacia.

Christophe Dridi ne lasa sa intelegem ca vor aparea noi modele, insa nu stim momentul exact când vor fi lansate.

Brandul românesc Dacia ne propune in 2020 cu un nou model Sandero. Probabil mașina va fi prezentata la Salonul auto de la Frankfurt, din Septembrie din 2020.

Loganul electric este si el anuntat in planul de viitor Dacia

Este posibil sa vedem la Mioveni și primele mașini electrice de serie marca Dacia. Compania Dacia va incerca sa intre cursa mașinilor electrice. Modelul care va fi lansat este primul Logan electric si este pus in realizare cu tehnologiia membrilor alianței Renault-Nissan.

Dacia logan Electric viitoarele in imaginatia unor pasionati de design auto in 2020

Speram sa avem parte de un Logan pe masura asteptarilor si promisiunera celor de la Group Renault din Mioveni. Dacia Logan este un model foarte popular in randul romanilor si chiar pe plan international. Logan este printre primele masin de buget redus ce rezista si astazi pe strazile din Romania, inca de la inceput automobilul schimba linia veche din gama Dacia si aducea in 2004 un aer proaspat. Asteptam logan Electric si viitoarele din modele 2020.

Dacia Logan electrică va fi unul ieftin dupa (Christophe Dridi )

Dacia Logan electric
Dacia logan Electric viitoarele modele 2020

(Imaginile prezentate sunt conceptia unui visual designer)

Dacia anunta prin COMUNICAT DE PRESĂ un model de automobil electric. DACIA SPRING

DACIA SPRING electrică

SHOWCAR-UL DACIA SPRING: REVOLUȚIA ELECTRICĂ „BY DACIA”

• Dacia Spring prefigurează cea mai accesibilă mașină 100% electrică din Europa.

• Primul model de segment mini al gamei Dacia, cu 4 locuri încăpătoare.

• O ofertă ideală atât pentru serviciile de mobilitate cât și pentru clienții particulari. Boulogne-Billancourt, 3 martie 2020 – Fidelă reputației sale de ingeniozitate, Dacia deschide o nouă pagină din istoria sa, odată cu prezentarea showcar-ului Dacia Spring care prefigurează primul model 100% electric al mărcii.

În ultimii 15 ani, Dacia și-a lăsat amprenta asupra pieței auto, reușind două adevărate revoluții prin modelele Logan (pe piața vehiculelor noi) și Duster (în segmentul SUV). Marca a știut să evolueze și să se adapteze nevoilor utilizatorilor rămânând fidelă valorilor sale : o ofertă de mașini simple, moderne, fiabile și robuste, la prețul corect.

Un adevărat success story care i-a permis să seducă 6,5 milioane de clienți și să se impună ca lider european al vânzărilor către persoane fizice cu modelele Logan, Sandero și Duster.

O nouă rEVoluție Dacia Dacia Spring electric se înscrie în viziunea Grupului Renault de a oferi o mobilitate durabilă, accesibilă tuturor, respectând valorile și filozofia mărcii Dacia.

Acest showcar prefigurează un model de segment mini cu 5 uși și 4 locuri, beneficiind de o motorizare 100% electrică. Spațios, vehiculul afișează atributele recunoscute ale mărcii : simplitate, robustețe și accesibilitate. Ușoară și compactă, versiunea de serie vizează o autonomie de circa 200 km conform normelor WLTP, fapt care garantează o utilizare polivalentă, atât în mediul urban, cât și pe trasee interurbane.

Modelul de serie va fi disponibil în 2021. Pentru a reuși această nouă revoluție, Dacia profită de experiența de 10 ani a Grupului Renault, pionier și lider în materie de mobilitate electrică. Un mini electrizant.

Caroseria de culoare gri închis, cu elemente decorative portocalii fluorescente, beneficiază de protecții laterale și de scuturi integrate în barele față și spate. Aspectul de SUV este subliniat de garda la sol supra-înălțată și de prezența barelor de pavilion.

Showcar-ul Dacia Spring este un vehicul de segment mini electric și electrizant. Dimensiunile sale reduse îl recomandă ca soluția ideală pentru o utilizare zilnică fără griji.

O atenție deosebită a fost acordată blocurilor optice. În partea frontală, farurile100% LED sunt divizate în două niveluri: o linie orizontală în partea superioară și o serie de elemente grafice integrate în bara de protecție. În spate, cele 4 blocuri optice, de asemenea 100% LED, formează un dublu Y, anunțând viitoarea identitate luminoasă a modelelor Dacia.

Partea frontală a showcar-ului Spring, cu noua semnătură luminoasă și cu profilul specific al capotei și al calandrului, exprimă robustețe. Un viitor comercial aflat sub semnul a două utilizări distincte.

Beneficiind de o motorizare 100% electrică și de o baterie adaptată pentru o utilizare cotidiană, Dacia Spring răspunde nevoilor pragmatice de mobilitate urbană și interurbană.

Robust, vehiculul oferă atât clienților particulari, cât și proprietarilor de flote, toate avantajele mașinilor electrice: ușurința în manevrare, funcționarea silențioasă, absența vibrațiilor, emisiile zero. În plus, alimentarea este simplă, iar nevoile de întreținere ale vehiculului sunt reduse.

Dacia Spring reprezintă astfel o soluție ideală pentru noile servicii de mobilitate, precum flotele de vehicule în car-sharing. Versiunea de serie va fi propusă așadar și pe această piață, în care Grupul Renault este deja angajat cu cea mai mare flotă de vehicule în car-sharing din Europa (7 800 ZOE, Kangoo Z.E. și Twizy).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buna ziua.