Cum prelungesti viata la un televizor LED

Cum prelungesti viata unui televizor LED

În urma unui studiu efectuat la un service tv din Bucureşti am constatat că unele branduri de televizoare au probleme la sistemul de iluminare chiar cum se termină garanţia şi uneori în timpul garanţiei. După câteva discuţii am ajuns la concluzia că aproape toate televizoarele de buget mediu au această problemă. Tehnicianul cu care am stat de vorbă a afirmat că nu este un brand să nu aibă astfel de problemă şi vinovatul principal este în mod firesc utilizarea excesivă. Domnul tehnician afirma că: „Unii dintre utilizatori folosesc televizorul pe post de veioză şi este normal să se defecteze”

Toate televizoarele cu tehnologia LED de iluminare au un timp de funcţionare limitat (câteva mii de ore) şi trebuie să fim atenţi la setările care sunt efectuate).

Setarile care scurtează viaţa unui tv LED

  • Scoateţi din meniul televizorului sistemul de iluminare dinamică
  • Reglaţi setările de imagine la maxim 60%
  • Încercaţi să opriţi televizorul pe perioada cât nu este cineva să vizioneze la acesta ori dormiţi

Brandurile care au cele mai multe probleme sunt Samsung şi LG, după acestea vine şi Sony, însă nu din cauza că aceste branduri sunt slab concepute, aceste branduri sunt cele mai vândute şi este normal ca şi acestea să aibă cele mai multe defecte (relatarea specialistului de la service tv din Bucureşti).

În final vă lasam un link unde puteţi contacta acest service şi unde puteţi găsi mai multe informaţii legate de televizoare.

Cum prelungesti viata unui televizor LED. Învaţă să protejezi televizorul fără să ajungi la un service TV, TV Samsung, TV LG, TV SONY

By eugen

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security