Cum prelungesti viata la un televizor LED

Cum prelungesti viata la un televizor LED

In urma unui studiu efectuat la service tv din bucuresti am constata ca unele branduri de televizoare au probleme la sistemul de iluminare chiar cum se termina garantia si uneori in timpul garantiei. Dupa cateva discutii am ajuns la concluzia ca aproape toate televizoarele de buget mediu au aceasta problema. Tehnicianul cu care am stat de vorba a afirmat ca nu este un brand sa nu aiba astfel de problema si vinovatul numarul unu este in mod firesc utilizarea in excesiva. Domnul tehnicia afirma ca: ,,Unii dintre utilizatori folosesc televizorul pe post de Veioza si este normal sa se defecteze,,

Toate televizoarele cu tehnologia LED de iluminare au un timp de functionare limitat ( cateva mii de ore) si trebuie sa fim atenti la setarile care sunt efectuate.

Setarile care scurteaza viata la un tv LED sunt.

  • Scoateti din meniul televizorului sistemul de Iluminare dinamica.
  • Reglati setarile de imagina la maxim 60%
  • Incercati sa opriti televizorul pe perioada cat nu este cineva sa vizioneze la acesta ori dormiti

Brandurile care au cele mai multe probleme sunt Samsung si LG, dupa acestea vine si Sony, insa nu din cauza ca aceste branduri sunt slab concepute, aceste branduri sunt cele mai vandute si este normal ca numarul acestora sa fie si cele mai multe defecte ( Relatarea specialistului de la service tv din Bucuresti.

In final va lasam un link unde puteti contacta acest service si unde puteti gasii mai multe informatii legate de televizoare.

Cum prelungesti viata la un televizor LED. Invata sa protejezi televizorul fara sa ajungi la un service TV TV Samsung, Tv LG, TV SONY

Buna ziua.