Cum deschizi o patiserie 2021

Cum deschizi o patiserie

Cum deschizi o patiserie? Produsele de patiserie sunt cele mai căutate de către noi toţi, fiecare dintre noi cumpărăm un produs de patiserie în drumul nostru către birou ori prin deplasările noastre în oraş şi suntem atraşi de mirosul de proaspăt copt. Un produs de patiserie este ideal în orice moment din zi, rapid de cumpărat şi o gustare între mese.

Dacă eşti hotărât să faci o investiţie într-o afacere care este şi rămâne mereu actuală, afacerea cu produse de patiserie este una care poate să ajungă rapid la un profit şi să faci un brand din afacerea ta.


Propunem o soluţie ce nu necesită o investiţie atât de mare în acest Business

  1. Eliminaţi personalul specializat (patiserul), produsele sunt furnizate de către firma ce produce produse de patiserie în Grecia cu depozitul în România şi care au un flux de marfă în stoc
  2. Eliminaţi furnizorii de materie primă
  3. Livrarea este în ziua urmatoare de la data semnării contractului şi ori de câte ori este nevoie să se livreze marfa comandată
  4. Calitatea produselor este la un nivel ridicat şi este testată de peste 100 de companii de pe teritoriul României şi internaţional
  5. Gama variată de produse, de la produse de patiserie sărate la produse de patiserie dulci

Cum alegem un spaţiu pentru o patiserie?

Modalitatea de alegere a unui spaţiu unde urmează să deschideţi o patiserie este una ce necesită studierea zonei şi prin urmare trebuie să verificaţi ce flux de oameni aveţi în zonă. Este un mod cât se poate de simplu de realizat acest studiu.

  1. Număraţi în orele de vârf câţi oameni trec prin faţa locaţiei alese
  2. Verificaţi dacă în zonă sunt şcoli, birouri ori este un nod de acces al transportului în comun
  3. Evaluaţi ce chirie plătiţi pentru închirierea spaţiului, costurile pentru salariile angajaţilor, utilităţile şi ce investiţii aveţi în utilajele folosite
  4. Faceţi un studiu cu ce produse conexe puteţi să ieşiţi în evidenţă faţă de concurenţa din zonă (această concurenţă trebuie şi ea evaluată)

În urma unui studiu efectuat pe mai mulţi ani am constatat că deschiderea unei patiserii necesită un timp de aşteptare până aceasta intră în regim de creştere. Acest tip de business are nevoie de mai mult de şase luni până intră în regim profitabil. Factorii sunt daţi de către momentul, produsele şi locul.

Dacă aveţi nevoie de suport nu ezitaţi să puneţi întrebări la numărul afişat în pagina noastră de contact.

Buna ziua.