Cum deschizi o patiserie 2021

Cum deschizi o patiserie

Produsele de patiserie sunt cele mai cautate de catre noi toti, fiecare dintre noi cumparam un produs de patiserie in drumul nostru catre birou, ori prin deplasarile noastre in oras si suntem atrasi de mirosul de “Proaspat copt”. Un produs de patiserie este ideal in orice moment din zi, rapid de cumparat si o gustare intre mese.

Daca esti hotarat sa faci o investitie intr-o afacere care este si ramane mereu actuala, afacerea cu produse de patiserie este una care poate sa ajunga rapid la un profit si chiar sa poti sa faci un brand din afacerea ta.


Propunem o solutie ce nu necessita o investitie atat de mare in acest Business.

  1. Elimini personalul specializat (Patiserul) produsele sunt furnizate de catre firma ce produce produse de patiserie in Grecia cu depozitul in Romania si care au un flux de marfa in stoc.
  2. Eliminati furnizorii de materie prima.
  3. Livrarea este in ziua urmatoare de la data semnarii contractului si ori de cate ori este nevoie sa se livreze marfa comandata.
  4. Calitatea produselor este la un nivel ridicat si este testata de peste 100 de companii de pe teritoriul romaniei si international.
  5. Gama variata de produse, de la produse de patiserie sarata la produse de patiserie dulce.

Cum alegem un spatiu pentru o patiserie?

Modalitatea de alegere a unui spatiu unde urmeaza sa deschideti o patiserie este una ce necesita studierea zonei si prin urmare trebuie sa verificati ce flux de oameni aveti in zona. Este un mod cat se poate de simplu de realizat acest studiu.

  1. Numarati in orele de varf cati oameni trec prin fata locatiei alese.
  2. Verificati daca in zona sunt Scoli, Birouri, ori este un nod de acces transport in comun.
  3. Evaluati ce chirie platiti pentru inchirierea spatiiului, costurile pentru salariile angajatilor, utilitatile, si ce investitii aveti in utilajele folosite.
  4. Faceti un studiu cu ce produse conexe puteti sa esiti in evidenta fata de concurenta din zona. ( Aceasta concurenta trebuie si ea evaluata)

In urma unui studiu efectuat pe mai multi ani am constatat ca deschiderea unei patiserii necesita un timp de asteptate pana aceasta intra in regim de crestere. Acest tip de business are nevoie de mai mult de 6 luni pana intra in regim profitabil. Factorii sunt dati de catre momentul, produsele si locul.

Daca aveti nevoie de suport nu ezitati sa puneti intrebari la numarul afisat in pagina noastra de contact.

Buna ziua.