Creare web site

Creare web site de prezentare Profesional. proiectele dezvoltate ca solutie dedicata si vin cu garantii contractuale, viteza de incarcare, optimizare SEO modul de administrare CMS.

Ce avem de facut in luarea deciziei sa realizam un wb site?

Pentru ca vremurile sunt in schimbare continua si adaptarea principiilor cu privire la ce reprezinta o afacere si modul acesteia de expunere sunt diferite de acum 10 ani, nu putem decat sa adaptam Business-ul la acest nou sistem. Prima faza pentru aceasta adaptare consta in luarea unei decizii in ce directie mergem.

  1. Decizia ce dorim sa facem, site de prezentare-Magazin virtual
  2. Studiul conpetitorilor.
  3. Stabilire ce Platforma de administrare utilizam ( In functie de nivelul afacerii dunevoastra.
  4. Bugetul alocat realizare web site.
  5. Optimizarea pe termen lung si eficienta web site. ( Modalitati de plata, Modalitati de transport, Administrare produse ).
  6. Optimizarea bugetului de promovare google ads, optimizarea SEO si cresterea web site organic.
  7. Stabilirea cuvintelor cheie pentru web site-ul dumneavoastra ( Produsele/serviciile oferite catre clientul final, companiile colaboratoare).

Afacerea dumneavoastra este pe plan primordial pentru noi. preturile sunt flexibile si sunt negociate in functie de complexitatea proiectului. Personalizarea fiecarui proiect este in functie de afacerea dumneavoastra. Oferim incredere si suntem aici sa realizam site web-ul dorit de catre dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Buna ziua.