Activezi contul la Revolut şi poţi primi şi trimite banii instant

Card Revolut Fără taxe şi comisioane ascunse

Card Revolut. Ce este un card revolut? Este un cont categoric mai bun, băncile percep comisioane atunci când cheltui bani sau faci transferuri în străinătate. Noi nu avem comisioane ascunse și cursuri de schimb dezavantajoase și de aceea 6M+ de oameni deja folosesc Revolut.

Ce este Card Revolut ?

Gestionează-ți banii

DESCHIDE UN CONT ÎN CÂTEVA MINUTE, durează doar câteva minute să deschizi un cont la Revolut şi pentru că nu credem în sucursale, poți configura unul direct de pe telefonul tău.

BUGETARE INTEGRATĂ cu cardul Revolut

Îți vom arăta pe ce cheltui banii în fiecare lună și îți dăm posibilitatea să stabilești bugete lunare pentru lucruri precum restaurante sau cumpărături.

PUNE DEOPARTE MĂRUNȚIȘUL cu Revolut.

Rotunjește fiecare plată cu cardul până la cea mai apropiată valoare rotundă, iar noi vom pune deoparte diferența pentru tine, pentru ca tu să fii mai aproape de obiectivele taleNOTIFICĂRI INSTANTANEE DE CHELTUIELIÎți vom trimite o notificare în secunda în care faci o plată cu cardul, chiar înainte ca bonul să se fi terminat de tipărit.

Revolut app screen

Călătorește cu ușurință

CHELTUIEȘTE ÎN STRĂINĂTATE FARA DURERI DE CAP Nu credem în granițele financiare, așa că permitem transferurile de bani în străinătate în peste 150 de monede la curs valutar interbancar, cu un mic comision lunar de 0,5% pentru sume de peste RON 20,000. Putem aplica un adaos fix în weekenduri și pentru anumite monede.RETRAGE BANI ÎN STRĂINĂTATEDeși retragerile de la bancomat ne costă, îți oferim posibilitatea de a retrage până la RON 800 de la orice bancomat din lume, gratuit. Pentru orice sumă care depășește RON 800 percepem un mic comision de 2% pentru a ne acoperi costurile.ASIGURARE PRIN APĂSAREA UNUI BUTONDe la sănătate până la telefon, ne asigurăm că tu și lucrurile pe care le iubești sunt protejate în întreaga lume pornind de la un preț de 1,00 pe zi. Asigurarea este oferită de Revolut Travel Ltd.

Revolut app screen

Trimite bani ușor cu cardul tau Revolut.

TRANSFERĂ BANI ORIUNDE ÎN LUME.

Transferă bani în străinătate în 29 de monede la curs valutar interbancar, cu un mic comision lunar de 0,5% pentru sume de peste RON 20,000. Putem aplica un adaos fix în weekenduri și pentru anumite monede. Ce-i corect, e corect.

TRIMITE ȘI CERE BANI ÎN CÂTEVA SECUNDE, CU APLICATIA REVOLUT:

Trimite și cere bani imediat de la prietenii tăi, prin simpla apăsare a unui buton și atașează comentarii, imagini și GIF-uri pentru a face lucrurile mai interesante.CONFIGUREAZĂ PLĂȚILE RECURENTEFie că plătești chiria sau împarți facturile, configurează o plată recurentă în mai puțin de un minut și trimite banii cu doar câteva clicuriAflă mai multe despre transferurile cu Revolut

Revolut app screen

Siguranță – așa cum vrei cu Card Revolut .

BLOCHEAZĂ ȘI DEBLOCHEAZĂ CARDUL Revolut.

Dacă pierzi sau rătăcești cardul, blochează-l din aplicație și îți vom trimite unul nou. Dacă îl găsești, deblochează-l din aplicație pentru a-l folosi.

CONTROLEAZĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ Card Revolut ?

Preia controlul contului tău și oprește plățile contactless, swipe, online sau retragerile de numerar, direct din aplicație.

SIGURANȚĂ BAZATĂ PE LOCALIZARE la Card Revolut .

Activează siguranța bazată pe localizare, iar noi vom bloca automat orice plată efectuată atunci când cardul este într-un loc diferit de cel în care te afli și îți vom da de știre.

Revolut app screen

Schimbă criptomonede cu cardul Revolut.

OBȚINE ACCES ÎN CÂTEVA SECUNDE.

Schimburile de criptomonede pot fi complexe și consumatoare de timp, așa că am simplificat lucrurile pentru a-ți oferi acces la criptomonede prin apăsarea unui buton.

ALEGE DIN 5 CRIPTOMONEDE.

Schimbi imediat oricare dintre cele 29 de monede direct în Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash și XRP, fără efort.

PRIMEȘTE ALERTE ȘI CURSUL ÎN TIMP REAL.

Vezi graficele noastre în timp real care îți arată cursul de schimb curent al criptomonedelor și configurează alerte de preț pentru a ști când criptomonedele tale ajung a o anumită valoare.Serviciul pentru criptomonede de la Revolut nu este reglementat de FCAAflă mai multe despre schimbul de criptomonede cu Revolut

Revolut app screen

Alătură-te comunității noastre globale și obține acces la o modalitate mai bună de a-ți gestiona banii

Este o banca care ofera multiple posibilitati si ne lasa sa alegem un plan de economii bazat pe incredere si siguranta.
Cu acest sistem poti transfera banii mai usor celor dragi fara comisioane aproape oriunde in lume, nu conteaza daca alegi Euro/Dolari/Lira Sterlina.

In principiu majoritatea persoanelor opteaza pentru contul standard, aceste cont ne ofera si el multiple optiuni gratuit ( fara comisioane) dar este limitat prin suma impusa de catre plan.

Buna ziua.