Samus electrocasnice

Samus electrocasnice

Samus electrocasnice
Samus electrocasnice

Samus electrocasnice este una din marcile vechi romanesti din industria electrocasnicelor. Samus renaste din 2010-dorinta nationala si pasiunea unui roman -Razvan Beschea)- care tine foarte mult la aceste marci romanesti de prestigiu.  In anii 30 Samus era producatorul de  aragazuri si masini de gatit  fabricate la Satu Mare.

Privatizare romaneasca din anii 90  este propusa  pe prima pozitie Electrolux si noul  patronaj   renunta la denumirea de Samus,  acest brand este aproape uitat de catre romani si este reprodus in 2008  de catre  ALF electrocasnice din Bucuresti.

Intrarea in productie este una lenta pentru inceput si romanii se regasesc usor cand vine vorba de ceva national. Primele  produse sunt deja vandute in zona Bacau si aproape  toata Moldova. Samus vine de la Satu Mare in capitala si este primit cu mult succes in zona de est.

Samus electrocasnice

nca de la primele produse Samus intra in forta si punctele lor tari sunt calitatea, service national, durata de viata la  produse de  peste media de 5 ani de functionare. La aceasta ora Samus produce  Aragazuri, Televizoare, Tablete, Aspiratoare, Masini de spalat si multe alte produse electrocasnice. SAMUS – Marcã ROMÂNEASCÃ de încredere din anii 30.

Samus electrocasnice

Cateva dintre calitatile acestei marci

• Raport calitate-preţ foarte bun

• Gamã largã de produse(68 produse apãrute în perioada iulie 2010 – aprilie 2015, iar numãrul acestora va continua sã creascã)

Samus electrocasnice

Samus-Design modern

• Stocuri constante şi aprovizionãri rapide cu marfã

• Service prompt la nivelul national

• Garanţie 5 ani ( la unele produse)

• Partener pe termen lung atât cu distribuitorii cât şi cu magazinele.

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security