Brandul Farmacia la pret mic

Farmacia la pret mic

Farmacia la pret mic

Brandul Farmacia la pret mic est brandul romanesc si este reprezentat prin compania SPRING FARM SRL, este un SRL care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul farmacialapretmic.ro si in mgazinele fizice din bucuresti, Brandul comercializeaza produse farmaceutice la un pret mic si este autorizata de Ministerul Sanatatii. Farmacia are o gama variata a celor mai mai cautate si recunoscute branduri si produse la preturi foarte mici. Plata comenzilor se poate face atat online, cat si ramburs, in momentul primirii coletului. Coletele sunt livrate prin curier rapid, in 24-48 ore.

Brandul Farmacia la pret mic

Farmacia la pret mic comercializeaza suplimente alimentare notificate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, organizație de cercetare publică cu finanțare extrabugetară, aflată în coordonarea Ministerului Cercetării și Inovării. 

In urma unei incursiuni si o experienta placuta , acest brand are un Business bazat si orientat catre client pri numele brandului la preturi foarte scazute, in locatiile vizitate am intampinat un personal profesionist si inca de la intrare am fost intampinati cu zambete. In farmacie am remarcat ordine si asezarea produselor la un nivel intuitiv si usor de gasit. Casele de marcat sunt suficiente si nu sunt cozi. Produsele comercializate sunt din toate categoriile si brandurile prezente in Romania, cat si branduri internationale. Farmacia are si optiunea de a comanda online cu plata ramburs si livrare prin curierrapid. Timpul de asteptare pentru o comanda online ste unul foarte scazut (24 de ore).

Unde gasiti Farmacia la pret mic

Unde gasiti  farmaciile fizice: Farmacia la pret mic? 

Bucuresti: 

Bd. Lacul Tei: Bulevardul Lacul Tei 31-33, sector 2

Dristor: Bulevardul Camil Ressu, nr. 6, parter, lot 1, bloc 2, sectorul 3

Baba Novac: Strada Baba Novac, nr. 11A, sector 3

Lujerului: Bulevardul Iuliu Maniu, nr.18, bloc 15 A, spatiul Nr.2, sector 6 

Bd. Lacul Tei 75:  Bulevardul Lacul Tei 75, sector 2

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security