CEC

CEC-un brand din vremea lui A.I. Cuza

CEC. Bank-Casa de Economii şi Consemnaţiuni.  Cea mai veche instituţie bancară din România şi  cel mai cunoscut dintre  brandurile româneşti. Acest brand de peste  145 de ani, din vremea lui A.I Cuza. 

Branul C.E.C este unul cu renume in cadrul oamenilor care doresc servicii serioase bancare.  Brandul CEC Bank s-a numarat printre brandurile romanesti ale caror povesti de succes devin iconice. C.E.C este  brandul de tara al Romaniei in sistemul bancar. Reinventat dupa cererea de acest gen, CEC revine usor in casele romanilor. Brandul este inca in evolutie dupa absenta lui din cotidian si lipsa marketingului, dar nu este in staionare si lucreaza serios la imagina lui. 

CEC Bank

Ce este C.E.C?

Din 2005 C.E.C Bank funcţionează ca o banca cu serviciile aferente unei banci care acordă credite. Banca  emite carduri si poate acorda credite cu rate si dobanda avantajoasa.  C.E.C Bank este  o bancă comericală. Activitatea CEC este in evolutie si se dezvolta in domeniul bancar prin tehnologie si aplicatii mobile. 

La capitolul dobanzi la imprumuturi CEC Bank este cunoscut prin dobanda mica si increderea in acesta banca este in crestere .

Daca ai domiciliul/resedinta in România, vino pana la 31 decembrie 2019 in orice unitate CEC Bank cu certificatul de nastere al copilului si cu documentul tau de identitate, pentru a primi echivalentul in lei al premiului de 155 euro brut (pentru fiecare copil) pe un card de debit Visa de la CEC Bank.

CEC Premii copii

CEC te premiaza

Daca nu detii un astfel de card, iti oferim noi unul!

Banii vor fi transferati in echivalent lei la data viramentului, iar impozitul de 10% aplicat diferentei dintre valoarea in lei calculata la cursul BNR din ziua efectuarii transferului in contul de card si suma neimpozabila de 600 lei, va fi retinut si platit de banca. Banca va suporta cheltuielile legate de emiterea cardului si comisionul de administrare card pentru prima luna.

In timp, banca noastra a organziat mai multe astfel de campanii, totul plecand de la dorinta de a sarbatori cum se cuvine Ziua Mondiala a Economiei.

De exemplu, la 31 octombrie 1937 a fost inaugurata aceasta traditie – libretul cadou pentru nou nascuti. Casa Nationala de Economii si Cecuri Postale daruieste copiilor din municipiile Bucuresti si Cluj, nascuti in aceasta zi, câte un libret de economie cu o depunere de 100 lei.

In anul urmator, Consiliul Superior al Economiei decide sa extinda, tot de Ziua Mondiala a Economiei, aceasta formula de promovare a economisirii pentru toti nascutii din 31 octombrie, din cele 10 capitale de tinuturi. Astfel, au fost distribuite 77 librete cadou pentru nou-nascuti, majoritatea lor ajungând in familii de muncitori.

La 31 octombrie 1939, libretul cadou se generalizeaza pentru toti nou-nascutii.

In 1964, cand banca a sarbatorit 100 de ani de existenta, a oferit, de asemenea, librete cadou.

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security