Banca Transilvania

Banca Transilvania brand din 2003

Evolutia identitatii de brand a Bancii Transilvania in Romania este una foarte simplista si plina de succes. Inca de la inceput aceasta  banca are scopuri precise si se indentifica cu clientii ei. Banca infiintata  „Bancii Transilvania”  in Cluj-Napoca si alegerea unei sigle s-a modere s ideea antreprenoriala. Brandul Banca Transilvania este unul puternic si dedicat afacerilor. Din recomandare in recomandare brandul ia amploare dupa cum declara Ioana Avram care declara pe site-ul oficial, despre etapa de inceput a siglei Banca Transilvania.

Primele culori ale bancii au fost negru si galben-Auriu, aceasta identitate de brand a insotit Banca Transilvania timp de 9 ani.

 Primul rebranding BT – concept contemporan si minimalist

Primul rebranding din istoria BT a avut loc in ianuarie 2003 si BT incepea ofensiva de extindere la nivel national. Viziunea BT a colaborat cu o echipa internationala de arhitecti, de la compania SL & A International. Realizarea siglei si a primului Concept Book al bancii a durat doar doua luni si jumatate. Lansarea noii identitati de brand BT a avut loc in 13 ianuarie 2003, in Bucuresti, la Hotelul Hilton.

Agentia Victoria – Bucuresti, sediul BT cu numarul 46 de atunci, a fost primul sediu al bancii inclus in noul concept de brand, concept care avea sa fie replicat in toate cele peste 500 de locatii deschise ulterior de banca.

Al doilea logo BT a facut parte din povestea Bancii Transilvania timp de 13 ani. In aceasta perioada de succes,  BT deve una dintre cele mai mari banci din Romania.

Al doilea rebranding BT 2016 – concept modern, cu accent pe nationalitatea bancii si a valorilor romanesti.

Aproape un an a durat schimbarea  noii identitati de brand Banca Transilvania audit, redesenare, strategie de brand si de comunicare, respectiv lansarea in 15 septembrie 2016 . Proiectul de rebranding a fost realizat in colaborare cu Brandient.Banca Transilvania

BT a pastrat scutul de-a lungul anilor, ca simbol al apararii valorilor in care crede si pe care le apara.

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security