Allview

Allview este un brand romanesc. Allview

Infiintata in anul 2002 cu sediul  in Brasov avand obiect de activitate este  productia  produse electronice si electrocasnice.

Aceasta companie se numeste Visual Fan.Allview

In 2004 toate produsele au fost comercializate sub marca proprie ALLVIEW® si aceasta marca devine marca inregistrata. Anul 2007 compania a adaugat in portofoliu si sistemele GPS navigare. In 2008 este anul in care are loc includerea in productie  telefoanele mobile dual SIM.  Compania  porneste  proiectul cu 2 modele de telefoane dual SIM. In acest moment Allview are 20 de modele de telefoane smart phone si sunt pentru toate categoriile de clienti.

2010 este anul  cand devine prima companie romaneasca care fabrica o tableta Personal C omputer ”AllDro. Tot in 2010, ALLVIEW® este marca inregistrata pe teritoriul Uniunii Europene.

Produsele Allview :  Telefoane  ,Tablete , Smart Home,  Smart Devices

Visual Fan, detinatoarea comercializeaza produse certificate Android™ GMS.

Allview este brand internationale certificate Google™ Mobile Services.

Allview ofera tehnologiesi produse compatibile cu serviciile Google si cu o varietate de aplicatii disponibile Magazin Google Play. Brandul este declarat  European Android Partners” in cadrul Mobile World Congress.

Brandul Allview este prezent in mai multe tari.

Brandul este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.

 

Smart Home vine  din Brasov

Allview smart home

Sistemul  smart home  este complet si include solutii din categoriile prin senzorii si dispozitivele care controleaza utilitatile.

Aceste  sisteme sunt dotate cu senzorii si dispozitivele care controleaza lumina artificiala si naturala, umiditatea, temperatura, aplicatii ale oglinzii inteligente.

Securitatea prin senzorii si dispozitivele  Allview SmartCam pre-setate pentru situatii de tipul concediu. Utilizatorul poate programa sistemul sa deschida luminile, televizorul, sistemele de sunet pe ore, pentru a simula o casa locuita

ECO  este un od conceput pentru controlul consumului si scaderea costurilor de locuire.

 

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security