Tesla Motors

Tesla Roadster este prima mașină sport 100% electrică.

A doua mașin[ produsă de brandul Tesla este Model S, 100% electric sedan de lux. Mai sunt încă 2 modele în dezvoltare: Model X şi Model 3. În iunie 2015, vânzările Model S au trecut pragul de 75,000.

Tesla Motors

Tesla mai produce baterii Li-Ion pentru Daimler şi Toyota. CEO-ul Elon Musk vede Tesla ca pe o companie independentă. Scopul lui este de a produce la un moment dat maşini ieftine pentru consumatori. Preţul pentru Model 3 va începe de la 35,000$ înainte de taxe şi va intra în producţie din 2017.

Brandul Tesla a oprit producţia Roadster în US în August 2011. Pe 26 martie 2009 Tesla a prezentat Model S, o maşină 100% electrică sedan. În decembrie 2012, Tesla avea un staff de aproape 3,000 de angajaţi. În ianuarie 2014 numarul s-a dublat.

Brandul Tesla Motors a apărut în iulie 2003, finanţată de Martin Eberhard şi Marc Tarpenning. Amândoi au avut un rol activ la startul companiei până Elon Musk a venit la conducere. Marele ţel al companiei este să comercializeze maşini electrice. Începand cu modelul sport electric şi apoi cât de rapid se poate la maşini pentru consumatori, maşini sedan şi compacte.

Elon Musk a avut un rol activ in companie, supravegheat dezvoltarea primului model Roadster pana la cel mai mic detali. Elon Musk nu s-a implicat in operatiunile zilnice financiare. In prima faza, Elon Musk a finantat compania cu 7,5 milioane $, bani personali.

De la început Musk a menținut politica in companiei, să producă la un moment o mașină electrică pentru orice om. Musk a primit în 2006 Global Green și 2007 Index Design pentru design-ul Tesla Roadster.

https://youtu.be/zG7uLvtzGJc

https://youtu.be/BDQgBsXJnJM

Buna ziua.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security