Dacia logan Electric viitoarele modele 2020

Dacia Logan electric

Dacia logan Electric viitoarele si viitoarele modele 2020

Dacia logan Electric viitoarele si viitoarele modele 2020

Dacia anunta un logan Electric si viitoarele modele 2020.Noile modele de la dacia vor sa impresioneze prin trand-ul si imaginea fresh creata de catre grupul Renault.

Noile modele sunt anuntate pentru anul viitor, Actualele modele primesc cateva modificări de design. Printre noile modele se anunta si Logan-ul electric.

Dacia este un competitor important in industria automobilelor

Declaratia directorului general al Renault Group, Christophe Dridi.

Dacia va crește producția de automobile și in viitorul apropiat vor fi lansate modele noi. Brandul românesc Dacis este un potențial economic pe plan international . Autoturismele se vand în România și în străinătate, drept urmare Renault va face o investiție in Dacia care va duce la cresterea brandului Dacia.

Christophe Dridi ne lasa sa intelegem ca vor aparea noi modele, insa nu stim momentul exact când vor fi lansate.

Brandul românesc Dacia ne propune in 2020 cu un nou model Sandero. Probabil mașina va fi prezentata la Salonul auto de la Frankfurt, din Septembrie din 2020.

Loganul electric este si el anuntat in planul de viitor Dacia

Este posibil sa vedem la Mioveni și primele mașini electrice de serie marca Dacia. Compania Dacia va incerca sa intre cursa mașinilor electrice. Modelul care va fi lansat este primul Logan electric si este pus in realizare cu tehnologiia membrilor alianței Renault-Nissan.

Dacia logan Electric viitoarele in imaginatia unor pasionati de design auto in 2020

Speram sa avem parte de un Logan pe masura asteptarilor si promisiunera celor de la Group Renault din Mioveni. Dacia Logan este un model foarte popular in randul romanilor si chiar pe plan international. Logan este printre primele masin de buget redus ce rezista si astazi pe strazile din Romania, inca de la inceput automobilul schimba linia veche din gama Dacia si aducea in 2004 un aer proaspat. Asteptam logan Electric si viitoarele din modele 2020.

Dacia Logan electrică va fi unul ieftin dupa (Christophe Dridi )

Dacia Logan electric
Dacia logan Electric viitoarele modele 2020

(Imaginile prezentate sunt conceptia unui visual designer)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.