Adrian Vaida Mobilier din lemn masiv

Adrian Vaida Mobilier din lemn masiv

Atelierele Adrian Vaida se ocupa cu creatia si realizarea de mobila din lemn masiv, placari cu lemn de esenta nobila realizate manual.

Atelierele Vaida se gasesc in Bucuresti si este un Brand pur romanesc din anii 90. Artistul Adrian Vaida este vestit prin realizarile sale cu influente ortodoxe si are la baza scoala veche de scluptori, arealizat pentru mai multe lacasuri  de cult din romania si din strainatate prin lucrari remarcabile (Racle ,Troite)

Pentru ca artistul se unifica prin realizarile sale cu esntele si liniile fibrei din lemn, prin unicitatea acestuia, Fiecare lemn are povestea sa si nimic nu este intamplator, spune artistul.

Conceptul de lemn masiv da caldura si naturaletea acestuia prin energia emanata, prin atingerea care este unica si nu are nimic sintetic, prin mirosul lemnului natural care aduce un aport de aroma terapie.

In prezent este in colaborare cu designeri de succes din Romania, brandul-Lana  si multe articole de design interior.

Daca doriti un decor inedit si cu multe elemente lucrate manual le puteti propune atelierelor Vaida, lucrari realizate  din esente cum ar fi: stejar, paltin, tei, brad, modele de serie si unicat cum ar fi mobilier de bucatarie, baie, living, dormitoare, SPA, HoReCa, spatii comerciale, cafenele, Baruri si restaurante, Birouri si cabinete medicale. Toate elmentele sunt realizate manual si sunt tratate ecologic.

Frumusetea lemnului natural este pusa in valoare cu multa grija de catre artistul Adrian vaida si echipa de design.

Adrian Vaida Mobilier din lemn masiv

 

Pentru contact va rugam sa  ne trimiteti email si artistul raspunde direct pentru dumneavoastra.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.